Het is weer zover, de Warmste week komt eraan! Dit jaar willen de leerlingen en leerkrachten van Academie Haspengouw Beeld hun beste beentje voorzetten om Het Berrefonds te steunen.

Jij kan ons steunen op drie manieren:
Van 30 november 00u00 start onze kunstveiling met werken van leerkrachten en leerlingen. De veiling loopt af op 15 december om 23u59. Het laatste, hoogste bod voor 00u00 (dus 23u59) is het laatst geldige bod. Om die reden raden we aan om rond 23u59 een groter bedrag te bieden als je echt zeker wil zijn dat je de buit binnen hebt. Je kan de werken bekijken op school of hier op de pagina.

Van 3 december tot en met 8 december is Sinterklaas in het land. Er wordt verse speculaas gebakken door de leerkrachten. Je kan 2 koeken kopen voor 2 euro. Deze zijn enkel verkrijgbaar in de hoofdvestiging.

Van 10 tot en met 15 december kan je toffe, gezeefdrukte canvastassen kopen. Ideaal voor je boodschappen of kunstenaarsmateriaal mee te nemen. Deze kosten 10 euro per stuk. Je kan de tassen hier bekijken en bestellen bij je leerkacht.

Woensdag 19 december 2018 is iedereen om 19u30 van harte welkom voor de onthulling van het bedrag en de chequeoverhandiging.

 

Meer info vind je op onze facebookpagina.