Academie Haspengouw Beeld gaat vanaf maandag 16 november in code rood. Hieronder kan je de concrete richtlijnen per graad terugvinden. We houden ons aan de vooropgestelde draaiboeken voor het DKO. Moesten deze draaiboeken in de komende dagen/weken nog aangepast worden, dan wordt u op de hoogte gesteld. Bij vragen of meldingen kan u ons bereiken via info@ahbeeld.be of via 011/70 16 20.

https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/draaiboek-2020-2021-deeltijds-kunstonderwijs

1ste en 2de graad

Concreet verandert er voor leerlingen onder de 12 jaar weinig. Onze lessen blijven fysiek doorgaan zoals opgesteld in september. Wij willen wel met aandrang vragen om voor ieders veiligheid onderstaande regels stipt te blijven opvolgen:

  • Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven geen mondmasker te dragen.
  • Iedereen ouder dan 12 jaar draagt wel een mondmasker. Wanneer je je kind komt brengen/ophalen draag je een mondmasker.
  • Indien je kind ziektesymptomen vertoont hou je hem/haar thuis en stel je de academie op de hoogte.
  • Bij twijfel of wanneer een gezinslid (mogelijk) besmet is vragen we om de leerling tijdelijk niet aan de les te laten deelnemen. Voorkomen is beter dan genezen.
  • Was je handen regelmatig. Bij binnenkomst worden de handen van de leerlingen ontsmet met alcoholgel.
  • Er zijn geen derden toegelaten in de klas. Ouders wachten buiten, de leerkracht begeleidt de groep naar en van de klas.

3de graad

Alle leerlingen van de derde graad krijgen vanaf nu digitaal les via Teams. De leerkracht brengt u op de hoogte.

4de graad

Alle leerlingen van de derde graad krijgen vanaf nu digitaal les via Teams. De leerkracht brengt u op de hoogte.